perjantai 19. marraskuuta 2010

Cairns







Elikkä, eilen illalla tultiin Keeleyn kanssa kotiin Cairnsista. Cairns on trooppisessa Queenslandissa, ja yleensä aina aurinkoinen.
Saavuttiin kello 4 Maanantai aamuna, 4.5 uuvuttavan tunnin jälkeen Cairnsiin. Koneessa oli hauskaa, takanamme istui kuorsaileva nainen ja edessämme röyhtäilevä mies, ja sen päälle me kaks, kikattavaa teiniä. Taisi lentotädeillä olla kiva matka… haha.
Me siis asuttiin Keeleyn kanssa, Keeleyin isoisän luona, hänen pikku talossaan.
Isoisä Ken oli innoissaan kun tultiin, näytti meille varmaan kymmenen kuva albumia yhtenä iltana ja kertoili mitä oli lotossa viimeviikolla voittanut jne…
Ken näytti meille Cairnsin kaikki kauniit paikat ja keksi meille joka päivä tekemistä, kuten snorklausta Great Barrier reafissa, Cable skiing, markets etc.
Selitän teille eka mitä Cable skiing on, eli se on vesihiihtoa(tai boarding) tietenkin veden päällä (D44) mutta sen sijaan että sua vedetään veneen perässä niiku me SUOMALAISET teemme niin sua vetää pitkä köydenpätkä joka on kiinni semmosessa vetojutussa joka on kinnii… ääh toi ei kyl seliä mitää, eli sua vetää lasketteluhissi (mutta sehä ei mee ylös vuorta vaan se vetää sua ympäri järvee) joo laitan kuvan :) ahaha. Eli sitä sitten tein, kyllä mä naamalleni lensin noin tsiiljoona kertaa, ilmat pihalle ja mustelmia mutta hauskaa oli (olihan siellä pari söpöä surffaripoikaakin)
Snorklaaminen Great Barrier Reafissa oli uskomattoman mahtavaa! Oli aurinkoinen päivä, yli 30°C. Kesti satamasta n 2h reafille, siinä sitten kannella otin arskaa:)
Koska oli Stinger season (eli stingray) meidän piti käyttää sinisiä kokovartalo pukuja joka suojaa sua päästä varpaisiin stingryltä ja jellyfisheiltä. Oltiin kun kaksi pikku smurffia: )
Vedessä nähtiin ihanan värisiä kaloja, Nemojakin nähtii, pikku reaf sharkkin uiskenteli ohi ja pari muuta mua isompaa kalaakin:) ahaha
Käytiin vähän shppailemassa ja käytiin Sky Railissa joka menee vuorten läpi (oli aika mahtavaa) ja muuta semmoista:)

Nyt lähtee vika viikko käyntiin, aika haktinen viikko tulee oleen mutta ei se mitään:) ihana päästä kotiin pakko myöntää…:)
Kohta nähdään, jos siis hengissä pääsen Helsinkiin asti, kun tällä kertaa lennän yksin koko matkan :S ahah

puspus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti