perjantai 16. heinäkuuta 2010

Mummon villasukkia ja aurinkoisia päiviä


Nyt on tasan viikko jo mennyt ja paljon on ehtinyt tapahtua. Olen saanut nähdä Perthin keskustaa, ostanut koulupuvun ja kokea Australian talvea.

Viikko on mennyt vauhdilla ohi ja viihdyn täällä todella hyvin! Perhe on tosi mukava, olen viettänyt paljon aikaa host-äitini kanssa, hän keksii minulle aina jotain hauskaa tekemistä!

Maanantaina käytiin Kings Parkissa, joka on iso puisto, mistä voi nähdä alas Perthiin. Näköala oli mahtava! Siellä syötiin lounasta ja sitten tultiin koiin.

Torstaina käytiin koululla, sain tavata rehtorin, joka vaikutti todella mukavalta, valitsin aineeni ja ostin koulupuvun. Koulun värit ovat lila, oranssi, musta, harmaa ja valkoinen. Koulupukuun kuuluu polviin asti ylettyvä ruutuhame, kauluspaita, jossa pitää ylin nappi olla napitettu, kravatti, bleiseri ja mustat kengät. Tämä oli siis talvipuku, noin kuukauden päästä vaihtuu kesäpukuun joka on vaaleanlila mekko.

Australiassahan on tällä hetkellä talvi, yöllä täällä voi jopa olla -1C mutta päivät ovat yleensä aurinkoisia ja lämpimiä. Eli vaihtelen täällä tiuhaan tahtiin vaatteita. Nukun yleensä mummon villasukat jalassa mutta päivisin kuljen sortseissa :).

Tällä hetkellä aurinko paistaa, on n 20C, tulin juuri ratsastamasta ja nyt taidan lähteä lenkille! Ottakaa siellä nyt aurinkoa kun kerrankin Suomessa lämmin:)


xx Janice


PS. Kuvassa näkyy Perth Kings Parkista katsottuna


2 kommenttia:

  1. Vi väntar med stort iver att se foton på dig i skoluniformen, den låter ganska speciell till sin färgkombination :)
    Mamma o Pappa

    VastaaPoista